Profiler

Kent

Jeg er uddannet bedemand og blomsterdekoratør. Jeg fik i en tidlig alder interesse for bedemandsfaget, eftersom min far var kirkegårdsgraver, og jeg selv fik et job i kirken.

I 1997 blev jeg ansat i en bedemandsforretning, og i 2014 blev jeg selvstændig. I min bedemandsforretning lægges der stor vægt på omsorg, nærvær og respekt. Jeg kan hjælpe jer med alle aspekter af begravelsen eller bisættelsen, hvor der naturligvis bliver taget højde for familiens individuelle behov og ønsker til højtideligheden.

Dorthe

Jeg er uddannet SOSU-assistent med 12 års erfaring i sundhedssektoren. Efter jeg forlod sundhedssektoren begyndte jeg at arbejde som kirkesanger, hvor jeg fortsat gør tjeneste.

Det falder mig meget naturligt at tale med mennesker i sorg, og det betyder meget for mig at kunne hjælpe andre igennem den svære stund efter et dødsfald. Det kan være svært at finde ud af, hvordan I skal starte med det hele, men det er her, jeg kan være behjælpelig. Jeg er en god lytter og skaber hurtigt gode relationer til andre mennesker.

Mere end 20 års erfaring

Kommer gerne i hjemmet

Kontakt

Bedemand Kent Sigsgaard
Østergade 1, 9320 Hjallerup

Tlf.: (+45) 23 11 15 66
Email: bedemandkentsigsgaard@email.dk

CVR nr.: 37934925

Bedemand Vestbjerg
Bedemand Vodskov