Min sidste vilje

Planlægning af Min Sidste Vilje med Kent Sigsgaard

At tænke på ens egen begravelse eller bisættelse er ikke noget, de fleste af os gør til daglig. Dog kan der være stor trøst i at vide, at man har planlagt det sidste farvel ned til mindste detalje, således at ens nærmeste ikke står med denne tunge opgave i en allerede svær tid. Min Sidste Vilje er en måde, hvorpå du kan sikre, at dine ønsker bliver respekteret og fuldført.

Hvad er Min Sidste Vilje?

Min Sidste Vilje er et dokument, hvor du kan nedskrive specifikke ønsker for din begravelse eller bisættelse. Her kan du angive alt fra valg af sang og blomster til mere personlige ønsker som hvor og hvordan du ønsker at blive begravet eller kremeret.

At udfylde Min Sidste Vilje giver dig mulighed for at reflektere over, hvordan du ønsker, at dine pårørende skal mindes dig. Det kan også være en hjælp for dine nærmeste, der ønsker at ære din hukommelse præcis som du foretrækker.

Hvorfor er det vigtigt?

Ved at tage stilling til disse spørgsmål på forhånd kan du lette byrden for dine efterladte i en ellers følelsesmæssigt krævende tid. Dine klare instruktioner vil hjælpe dem i planlægningsprocessen og sikre, at din afsked bliver håndteret respektfuldt og i overensstemmelse med dine ønsker.

Hvordan kan jeg udfylde Min Sidste Vilje?

At udfylde Min Sidste Vilje kan gøres hjemme i ro og mag. Du kan tage dig tid til at overveje hver beslutning og diskutere dine tanker med dine nærmeste, hvis du ønsker det. Når dokumentet er færdigt, anbefaler vi, at du opbevarer det et sikkert sted og informerer dine nærmeste om dets placering.

Kom i gang

For at gøre det nemt for dig, kan du downloade Min Sidste Vilje dokumentet direkte her til højre på siden. Når du har udfyldt det, kan du enten opbevare det selv eller sende det til os for sikker opbevaring. Vi sørger for, at dine ønsker bliver gemt og respekteret.

Min sidste vilje - Bedemand Kent Sigsgaard - Skaermbillede 2024 04 04 kl. 13.24.22 1 - Min sidste vilje

Indsend "Min sidste vilje"

[forminator_form id="813"]